PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van mij als PowerSlim voedingscoach.

The time has come to change: Go for it!

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

PowerSlim heeft speciaal voor jou een heerlijk assortiment van wel 140 producten samengesteld, geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, koolhydraatarm en rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Dit draagt bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa ter voorkoming van het welbekende jojo-effect.
Dat alles inclusief goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact en intensieve begeleiding van mij als jouw coach.

Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten!
PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten.

Iedere week kom je bij mij op consult waarbij we de veranderingen in je lichaam monitoren en simpel en doeltreffend jouw ervaringen en valkuilen in het afslankproces doorlopen. Met ongeveer zes eetmomenten per dag opgebouwd in 3 fasen, zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten zonder hongergevoel. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag. Ook na het behalen van jouw streefgewicht laat ik je natuurlijk niet zomaar los. Ik blijf je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen. Ik help je met behulp van PowerSlim om weer vol trots in de spiegel te kijken. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. The time has come: Go for it!

Vraag nu een gratis consult aan