Als je jezelf en je (eet)gewoonten niet begrijpt, kun je ze ook niet veranderen.

Ik ben ik altijd bezig met alles te begrijpen zodat ik de dingen in mijn leven kan verbeteren en kan leren van de dingen die ik minder goed doe. Het liefst wil ik als gelukkig mens gezond  oud worden en onderweg ook andere mensen daartoe motiveren.

Mijn missie
Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven dat je je afvraagt of je wel doet wat je echt leuk vindt en wat bij je past. Vaak rol je ergens in en blijf je hangen omdat het daar wel comfortabel is.

Ik ben me de laatste jaren werkelijk gaan afvragen waar ik nou echt blij van word en dan kom ik toch steeds weer terug op mensen helpen en begeleiden hun doelen te halen. Ze het zelfvertrouwen te geven om te doen wat ze zonder hulp wellicht niet zouden redden.

En dan voornamelijk op het gebied van innerlijk gekoppeld aan uiterlijk. Die 2 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, hoe je je van binnen voelt zie je aan de buitenkant en als je er goed uitziet geeft dat ook een boost aan je innerlijke wezen.

Ik geef al jaren dressuurinstructie, dat is ook een soort van coaching, maar ik ben me nu ook gaan richten op mensen die coaching nodig hebben bij het verliezen van gewicht, maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Op een wetenschappelijk onderbouwde wijze waar je altijd op terug kunt vallen mocht je een terugval maken. Mensen ook leren hoe ze nooit meer aan hoeven te komen, doordat ze precies weten wat ze allemaal kunnen eten om op gewicht  te blijven. 

Wat daar heel mooi op aansluit zijn de anti-aging direct effect cosmeticaproducten van Dr. Juchheim. Vet dat met afslanken of sporten niet weg wil gaan, is alsnog met deze producten weg te crèmen.  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en dat trekt me ook. Dat het zoiets ontzettend bijzonders is, waar eigenlijk niemand in Nederland nog in gelooft.

Het meest belangrijke is dat je in jezelf gelooft, dan kun je alles! En ik help je daarbij