Ervaringen

Meet Carlijn

Mijn vriendin Carlijn was op het moment dat ik haar een paar jaar geleden leerde kennen heel slank.  Ze is altijd danseres geweest en heeft een prachtig figuur om jaloers op te zijn. Het is een gezellig lekker Bourgondisch type en ze is vorig jaar heel dapper en verstandig gestopt met roken. Sindsdien zie ik haar steeds een beetje dikker worden.

Aangezien ik ga beginnen als Afslankcoach dacht ik, Carlijn….. jij bent van mij en gelukkig was Carlijn hier ook helemaal aan toe. Wat ik wil gaan doen is Carlijn volgen bij haar omschakeling naar een gezonder leven. Ik ga foto’s plaatsen van hoe ze er nu uitziet en als ze haar kilo’s kwijt plaats ik de foto’s van hoe ze er dan weer uitziet. Want dat het gaat lukken daar twijfelen we niet aan! En meest belangrijk van alles is dat ze dan voor altijd op het gewicht gaat blijven dat bij haar past.

Carlijn gaat beginnen met het Startpakket van PowerSlim en dat is fase 1. Hierbij kom je naar 2 à 3 dagen in volledige vetverbranding Ketose en ik ben reuze benieuwd hoe Carlijn zich daarbij gaat voelen. Is het makkelijk vol te houden, heeft ze honger etc etc.

Volgen jullie mee….?

Misschien vind je dit blog ook interessant...