Forever Young with Juchheim

Een crème die Cellulite laat verdwijnen. Dat kon niet in mijn ogen en zoja.. HOE DAN?
Want zoiets zou perfect passen bij het werk dat ik doe als afslankcoach.

Producten die een verslapte huid weer kunnen verstevigen. Die hardnekkig vet dat niet wil verdwijnen met gezonde voeding of sport kunnen laten smelten en de huid weer gladder en strakker kan maken.
Anti-aging producten die rimpels  en oneffenheden kunnen tegengaan en zelfs verminderen en dat alles met een snel zichtbaar resultaat. Zulke producten  zijn natuurlijk goud waard.

Het feit dat alles op natuurlijke basis is, zonder toevoeging van  parabenen, siliconen, paraffine en hormonen en ook nog eens niet op dieren getest, is de kers op de taart wat mij betreft.

Dr. Juchheim heeft ervoor gekozen zijn producten niet in de detailhandel te verkopen, maar door consulenten waarbij je gratis de producten mag testen en die je kunnen uitleggen hoe de producten gebruikt dienen te worden.
Daar kun je rechtstreeks van afnemen tegen de verkoopprijs, maar je kunt je ook onder een consulent inschrijven (ik help je hier graag bij) door aanschaf van een startpakket van 199,- en zo een jaar lang van een minimale korting van 25% op alle producten gebruik te kunnen maken, waarbij je een eigen webshop op naam krijgt.

Je zou zelfs andere mensen in jouw shop kunnen laten shoppen waardoor je 30% over die aankopen van Juchheim ontvangt of zelf inkopen en weer doorverkopen, want de korting kan oplopen tot wel 35%. Maar er is nog een mogelijkheid….
Wil je er helemaal voor gaan, dan kun je zelfs je eigen team onder je bouwen waarbij je jouw partners ondersteunt en zo een heel netwerk opbouwt van partnerconsulenten waar je mee samenwerkt. Alles is mogelijk maar niets moet, daar houden we van.

Op dit moment wordt er hard aan mijn Nederlandse webshop gewerkt zodat je straks alle Dr. Juchheim producten gewoon ook vanuit Nederland kunt bestellen. Zolang die nog niet gereed is kun je je bestelling en/of vragen via het onderstaande contactformulier aan me kwijt en sowieso is altijd alles direct te bestellen via mijn webshop via de Dr. Juchheim site.

Bestelling plaatsen