Ervaringen

Ervaring…

Op 1 Mei van dit jaar ben ik begonnen met PowerSlim.

Margaux had me vorig jaar al verteld dat ze de PowerSlim-cursus ging doen en dat ze dacht dat dit ook wel wat voor mij zou zijn.

Mmmmm…..dacht ik….vast niets voor mij!

Ik had al zo vaak “geprobeerd” om gewicht te verliezen met behulp van de diverse diëten van Nederlandse en buitenlandse ‘dieet-goeroes‘ in de loop der jaren.

Margaux was ondertussen begonnen met Go’Slim Afslanken, maar de bekende “knop” was bij mij nog steeds niet om gegaan.

Dat gebeurde definitief na een middagje varen op de Friese wateren.

Het in- en uit stappen vanuit de sloep op de steiger en vice versa ging niet echt lekker en ik zei tegen de kinderen onder het genot van een Ice Tea green: “ik moet nu echt wat aan mijn gewicht doen”, dit is niet leuk……misschien moet ik maar eens een afspraak maken bij Margaux. Nou daar waren ze het allemaal mee eens  ;o)

Op de verjaardag van de nichtjes van Carlijn, zag ik aan haar dat het powerslimmen bij haar echt werkte, ze was bijna op haar gewicht zei ze.

Ik had ondertussen een afspraak gemaakt met Margaux voor een intake gesprek

en ben dus naar huis gegaan met het starterspakket voor de 1e week.

Het was even wennen om “anders” te eten en te koken zoals ik gewend was, dingen niet meer mogen eten die ik zo lekker vond, maar wie A zegt moet ook B zeggen!.

Bij de volgende ‘weeg’ afspraak stond er 3,4 kg minder op de weegschaal!

Dit was de start van mijn PowerSlim afval traject.

Margaux had me eens gevraagd of ik niet een stukje wilde schrijven over mijn ervaring met PowerSlim.

Tot nu toe had ik niet veel zin om ‘en public’ te zeggen dat ik begonnen was met een andere levensstijl van eten zoals dat tegenwoordig heet, maar ik volg nu de PowerSlim weekmenu’s vanaf de 1e week en dat bevalt me 150%.

Na 7 weken lekker koken en eten waren de eerste 10 kilo’s er af.

Een mijlpaal voor mij in mijn afval-geschiedenis, dus dacht ik kom ik zal eens wat op papier zetten over het uitproberen van de diverse recepten uit het kookboek met soms een kleine twist eraan van mij.

Dus tot een volgende keer!

Groetjes

Carla vdMS

Misschien vind je dit blog ook interessant...