Ervaringen

Carlijn on the roll….

Dag 10…..

Gisteren even kleine dip dag. Ook niet helemaal goed geslapen. Dus overdag meer behoefte om toch iets van suiker te willen, maar niet gedaan.

Continue bewust van 2 minuten lekkers en vervolgens dagen weer bezig met ontwennen en in je vetverbranding komen. Dat is het niet waard.

Zie het maar als kleine suikermonsters die me proberen te verleiden. Maar ik ben sterker . En voel me ook beter zonder suikers.

Vandaag dan dag 10. Hele dag bulten energie. Huis schoongemaakt. Lekker nog stuk gefietst en daarna met beste vriendinnetje even gewandeld in het bos. Daarna samen naar restaurant. En dan is het nog steeds lekker kiezen hoor Heb roerei met zalm gekozen. En kopje munt thee. Al met al heerlijk van gegeten en lekker vol gevoel.

Nu eindelijk even zitten. Kan nog wel uren in beweging blijven, zoveel energie zit er in mijn lijf. En totaal geen dipjes meer overdag. Das gewoon zalig.

Dag 14…

Vandaag dan 14 dagen verder en opnieuw wegen. Best spannend!! De eerste keer gelijk 2 kilo!

Mijn uitdagingen wel gehad ! Vooral de weekenden zijn toch wel wat lastig . Afgelopen zaterdag op visite bij familie . En daar komt dan al t lekker op tafel ! Gebak af kunnen slaan want had heerlijke reep van powerslim bij mij.

Even later kwamen de chips, kaas, worst en tucjes op tafel…. tjeetje mineetje !!!!! Dat was echt zwaar . Uiteindelijk kon mijn snack hand zich niet bedwingen en toch paar tucjes gegeten… en geloof me dat voelt niet goed..

Maar dan is daar mijn coach. Eerlijk zondag op de app verteld dat ik toch eventjes de mist in ben gegaan . Vooral positieve bekrachtiging van margaux . Samen gekeken naar hoe zulke momenten dan makkelijker door zijn te komen.

Toch volgende keer zakje van powerslim mee . De chips!!

Of wat plakje kipfilet met komkommer …

zodat je wel gezellig mee kan eten maar wel met verantwoorde dingen.

Zondagmiddag was ook even lastig . Mijn vriend had zin in wat lekkers . Waren samen aan het toeren .. dus hoppa naar de snackbar . Ik had nog reep te goed dus die lekker op gesmikkeld . En daarna naar de snackbar .

Hij een patat speciaal en broodje hamburger .. en ik: een flesje Spa blauw !

Natuurlijk zag ik elke patatje verdwijnen in zijn mond . En hoe hij dat broodje hamburger naar binnen werkte.

Maar continue denken: 5 minuten even wat lekkers maar vervolgens je vol voelen met slecht eten .. en weg harde werken van afgelopen dagen.

Ook zie ik “ dikke “ mensen binnen komen die van alles naar binnen zitten te werken… en ben me bewust van mijn eigen eet gedrag .. is puur vulling maar niet voedzaam. En ik voel me fit ! Energiek en gezond .. en ik eet allemaal lekkere dingen. Kom niks tekort !!

Al wandelend in het bos met mijn vriend zegt hij : voel me vies voel en minder energie …

En ben dan blij dat ik zo kort moment mezelf goed in de hand heb. Bewust ben en doorzet Zulke momenten overwinnen geeft zelfvertrouwen …

maar vraagt een verandering van mindset en inzet . Planning en ervoor gaan.

Dan vandaag wegen!! En ja hoor ik ben maar liefst 1,6 kg afgevallen de afgelopen week. Dus in 14 dagen 3,6 kg!

En ik ga door. Niet alleen nu maar leren bewust en goed te eten.. eigenlijks een beetje voor mezelf gaan zorgen….

Margaux thanks voor je support !!!! Je appjes . Even bellen. En samen oplossingen bedenken!

Op naar week 3!!

En of ik fit en gezond en slank de zomer in ga!

Misschien vind je dit blog ook interessant...