Blog, Ervaringen, Nieuws

Bye Bye Cellulite

Het enige nadeel dat ik kan bedenken van afslanken is dat je erna best wat last kunt hebben van een slappere huid op je lichaam of in je gezicht.
Ook kun je nog steeds last hebben van vet op je buik dat niet wil verdwijnen of cellulitus op je benen of billen, want ook slanke mensen hebben daar last van. En laat ik daar nu iets op gevonden hebben.

Ik ben gestart met de verkoop van producten van de Duitse firma Dr. Juchheim GmbH. Werkelijk alles is op natuurlijk basis en niet op dieren getest. Geen parabenen, siliconen, hormonen of andere kunstmatige toevoegingen.

En het fantastische aan deze producten is….. ze werken! Iedereen mag komen testen, er wordt een voor foto gemaakt en een paar uur later een na foto en dan is het al WOW. Zelfs dan zie je al resultaat en dat is wat we als consument ook willen. Iets dat werkt!!

De mevrouw op de foto heeft 3 maanden 2x daags gesmeerd met de Bye Bye Cellulite en nu kan ze met 1 à 2 x per week smeren volstaan.

Je kunt een kijkje nemen in mijn persoonlijke webshop margaux.juchheim-methode.de om te zien wat er allemaal mogelijk is of direct contact met mij opnemen mocht je vragen hebben of willen komen testen.

Misschien vind je dit blog ook interessant...